صهیون چیست و صهیونیست‌ها کیستند؟

صهیون چیست و صهیونیست‌ها کیستند؟
صهیونیست‌ها هیچ مکتب و فلسفه و آیین ماورایی را قبول ندارند و بنیان فرهنگشان جهان گشایی بر پایه زر و زور و تزویر است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی" بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت"روزنامه خراسان امروز یکشنبه ۱۹/۰۳/۹۲ نوشت: صهیون نام کوهی در جنوب غربی اورشلیم است. کوه صهیون در کتب دینی یهودیان زادگاه و آرامگاه داوود(ع) و جایگاه سلیمان(ع) بوده است و صهیونیست ها به زبان بی زبانی این کوه را در برابر کوه طور علم کرده اند تا خود را یهودیانی آگاه تر به دین یهود از یهودیان بشناسانند و متاسفانه موفق هم شدند و دیری است که این ناخداباوران یهودیان را به بردگی خود گرفته اند و هر روز به شکلی مصایبی را بار دوش آن ها کرده و می کنند.

لیکن بر خلاف تصور عموم که صهیونیست ها را یهودیان تندرو می دانند، اعضای این فرقه ضاله نه یهودی هستند و نه دین دیگری دارند. زیرا اصولا خداباور نیستند و پیام آور برای آن ها مفهومی ندارد و به صورت ریشه ای شیطان پرست اند و همان شیاطین انسی هستند که قرآن می فرماید از شر اینان به خدا پناه ببرید: ای فرستاده ما بگو من به پروردگار آدمیان پناه می جویم از شر وسوسه های شیاطین، چه آن شیاطین از جنس جن باشند و چه از نوع آدمیان.

آری، صهیونیست های امروز هیچ مکتب و فلسفه و آیین ماورایی را قبول ندارند و بنیان فرهنگ شان جهان گشایی بر پایه زر و زور و تزویر است و هدف آن ها تسلط بر جهان و حرکت این فرقه پلید، حرکتی بر پایه تحریف در مقابله با تفسیر احکام الهی و تدبیر هرگونه خیرخواهی است.به اجمال آن ها شیاطین انسی، آدم هایی پیرو شیطان، اغواگر انسان ها و ایجاد کننده خط نفاق هم همین قوم الظالمین می باشند زیرا تا پیش از ظهور حضرت موسی(ع) در عرصه درگیری های کفر و ایمان فقط خداباوران بودند و ناخداباوران ؛ و پیامبران راهنما و کافران به اغوای شیطان، ناشران کفر بودند و خط هر یک شناخته شده بود.

لیکن، پس از ظهور حضرت موسی(ع) و شکست ذلت بار سحره و کهنه با سرمایه های همه جانبه ای که داشتند خیلی زود بر قوم یهود که طبقات متوسط جامعه بودند مسلط شدند تا آن جا که پس از رحلت حضرت موسی(ع) کارشان به جایی رسید که توانستند با عنوان کردن کلمه حقی براندازی دین را اراده کنند و برای همیشه بر عقاید قوم یهود مسلط شوند و آن باطل حق نما این که، معنای همه آیات تورات را که نمی شود با عنایت به ظاهر آن ها دریافت بلکه معنای برخی از آیات تنها به یاری گفتار پیامبر فهمیده می شود.

انتهای خبر/