سرویس مذهبی

مسابقات بين‌ا‌لمللی قرآن
سرویس مذهبی
مديركل آموزش و مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خيريه 28 خردادما‌ه را زمان برپايی بيست و نهمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن كشورمان اعلام كرد و از ارسال 95 دعوت‌نامه به كشورهای مختلف خبر داد.

بسیج پیشکسوتان "

ولی ياراحمدی، مدير كل امور آموزش و مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خيريه،  با اعلام زمان برپايی بيست و نهمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن كشورمان، گفت: 28 خردادما‌ه سال جاری، همزمان با شب مبعث حضرت محمد مصطفی (ص) مراسم افتتاحيه اين مسابقات برگزار می‌شود كه جزئيات دقيق آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

وی با اعلام ارسال دعوت‌نامه‌ها برای حضور قراء و حفاظ 95 كشور، بيان كرد: مكاتبات با وزارت امور خارجه كشورمان و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به منظور هماهنگی بيشتر در بخش دعوت از شركت‌كنندگان 95 كشور صورت گرفته است و از حدود يك ماه پيش، دعوت‌نامه‌ها ارسال شده است.

ياراحمدی عنوان كرد: تاكنون چند كشور با ارسال مدارك و معرفی نمايندگانشان برای حضورشان اعلام آمادگی كردند، البته از حدود يك ماه آينده می‌توان منتظر پاسخ دعوت‌نامه و دريافت مدارك از كشورها بود. اما چون تاريخ برگزاری مسابقات بين‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ايران به صورت ثابت، هر‌‌ساله همزمان با مبعث رسول اكرم (ص) است، بسياری از كشورها خودشان برای حضور اعلام آمادگی می‌‌كنند.

وی افزود: از دو سال قبل، تعداد دعوت‌نامه‌ها را به تعداد 30 كشور افزايش داديم و نه‌تنها برای كشورهای اسلامی دعوت‌نامه ارسال شد، بلكه برای كشورهايی كه مسلمانان در اقليت هستند نيز دعوت‌نامه به همراه شرايط و ضوابط قراء و حفاظ ارسال شد. البته از همفكری و كمك سفيران و رايزنان ايران برای ارسال دعوت‌نامه و دعوت از برترين قراء و حفاظ استفاده می‌شود.

ياراحمدی اظهار كرد: شرايطی كه قراء و حفاظ اعزامی برای حضور در مسابقات قرآن كشورمان بايد داشته باشند از سال قبل به صورت جدی و ضابطه‌مند مشخص شد و امسال نيز همان رويه را ادامه خواهيم داد.

مدير كل آموزش و مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خيريه افزود: بر اجرای دقيق شرايط اصرار داريم تا تمامی شركت‌كنندگان برطبق همان ضوابط اعلام شده حضور يايند. امسال كنترل را دقيق‌تر خواهيم كرد تا شاهد حضور افراد قوی‌تری در رقابت‌ها باشيم.

وی با اشاره به اينكه ارتقای كيفيت مسابقات بين‌المللی قرآن در اولويت قرار دارد، تصريح كرد: هر كشور می‌تواند يك قاری و يك حافظ به مسابقات ايران اعزام كند. البته اولويت ما كيفيت مسابقات است، اما چون اين مسابقات كاملاً ابعاد بين‌المللی به خود گرفته است به نوعی حضور تعداد بالايی از متسابقان از كشورهای مختلف خود امتيازی برای مسابقات ايران محسوب می‌شود. البته به ميزانی كميت را بالا خواهيم برد كه به كيفيت مسابقات ضربه‌ای وارد نشود.

ياراحمدی درباره فعاليت كميته‌های تخصصی برگزار‌كننده بيست و نهمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن گفت: تعدادی از كميته‌های برگزار‌كننده مانند كميته فنی كار خود را آغاز كرده‌اند. اما همه اين كميته‌ها همزمان كار خود را آغاز نمی‌كنند و اين تشكيل كميته‌ها به منظور برگزاری هرچه باشكوه‌تر اين مسابقه بين‌المللی به تدريج خواهد بود.