دنیا زدگی مهر غفلت بر قلب‌ها می‌نهد/ آنان که منافع مالی را در اولویت قرار داده‌اند نمی‌توانند از دین صیانت کنند

به بهانه سالگرد شهادت امام حسن مجتبی(ع)؛
دنیا زدگی مهر غفلت بر قلب‌ها می‌نهد/ آنان که منافع مالی را در اولویت قرار داده‌اند نمی‌توانند از دین صیانت کنند
ابدالی گفت: با مروری بر دوران حکومت و حیات امام حسین(ع) به خوبی می‌توان فهمید که امروز در کدام نقطه از جریان‌ها قرار گرفته‌ایم.

 

 

به گزارش "پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت"  به نقل از دانا،  کبری ابدالی در آستانه‌ی سالگرد شهادت مظلومانه امام حسن مجتبی(ع) در گفت‌و‌گویی خاطرنشان کرد: دوران امام حسن(ع) عینی‌ترین و بارزترین نمونه‌ی آسیب بی‌‌بصیرتی‌‌‌ها را به نمایش می‌‌گذارد، بطوریکه یاران ایشان نه تنها امام(ع) را مجبور به پذیرفتن صلح با معاویه می‌‌کنند بلکه پس از امضای صلح به خیمه حضرت(ع) حمله کرده، سجاده از زیر پای مبارکشان کشیده و بر ایشان زخم وارد کردند.

وی ادامه داد: کسی که چنین رفتاری را در رابطه با امام معصوم(ع) از خود نشان می‌دهد، درواقع جایگاه امامت، ولایت و مقام عصمتش شناخت و درکی ندارند ولو از یاران نزدیک باشند.

بی بصیرت‌ها پیکر مطهر امام حسن(ع) تیرباران کردند!

استاد تاریخ حوزه علمیه صادقیه افزود: بی‌‌بصیرتی نسبت به جریان‌‌های روز و عدم شناخت جایگاه امام(ع) یاران را آنچنان در گرداب غفلت فرو برد که حتی پس از شهادتشان، به دستور معاویه پیکر مطهر را هنگام تشییع تیرباران کردند!

بی‌‌بصیرتی، آدمی را تا حد امام کشی پیش می‌‌برد

وی با تاکید بر اینکه بی بصیرتی، آدمی را تا حد امام کشی پیش می‌‌برد، یادآور شد: همین افراد بودند که امام حسین(ع) را نیز به قتلگاه کشیدند و در این راه به قدری مصمم بودند که قبل از آغاز جنگ در فرات غسل و برای جنگ با امام معصوم(ع) قصد قربت کردند.

حرام‌‌خواری و قدرت طلبی آفتی است که یاران درجه یک را هم مبتلا می‌‌کند

ابدالی با اشاره به عوامل غفلت‌‌زا و بروز بی‌بصیرتی در سپاه امام حسن(ع) گفت: دشمنان دین از زمان پیامبر(ص) نیز سودای قدرت داشتند اما به اقتضای زمان آن را به صورت پنهانی بروز می‌‌دادند که شاید نمونه‌‌ی آن جریان درخواست قلم و دوات توسط پیامبر(ص) برای نوشتن وصیت نامه و امتناع عمر از عمل به امر پیامبر(ص) باشد.

وی اظهار کرد: در زمان امامان معصوم(ع) نیز سودای قدرت دشمنان به صورت آشکارا به واقع می‌‌پیوست که نمونه‌‌های متعدد آن در دوران امامان معصوم(ع) اتفاق افتاده است.

کارشناس تاریخ اسلام حرام خواری را مهمترین عامل بی بصیرتی و غفلت اطرافیان امام حسین(ع) دانست و افزود: لقمه‌‌ی حرام بر قلب و چشم آدمی مهر غفلت می‌‌زند و کسانی مثل شمر را که زمانی مدال افتخار جنگ در رکاب امام علی(ع) را داشت و بارها با پای پیاده به حج رفته بود، آنچنان در مقابل امام حسین(ع) قرار می‌دهد که در نهایت شقاوت سر از تن مبارک جدا می‌‌کند.

آنان که منافع مالی و هوای نفسانی را در اولویت قرار می دهند هرگز نمی توانند از دین پاسداری کنند

وی ادامه داد: آنان که منافع مالی و هوای نفسانی را در اولویت قرار می دهند هرگز نمی‌‌توانند در پاسداری از دین از حجت خداوند تبعیت کنند و حرص دنیا آنان را کور و کر می کند؛ مانند عده‌‌ای از یاران نزدیک امام کاظم(ع)  که به دستور ایشان به جهت جمع آوری خمس و زکات مسلمین به بلاد گوناگون می‌‌رفتند و پس از جمع آوری آن را به امام(ع) تحویل می دادند اما پس از شهادت آن حضرت(ع) حرص و طمع آن‌‌ها بر آن داشت که شایعه عروج امام کاظم(ع) مطرح کرده و گفتند امام باز می گردد! در واقع آنها با این خدعه می خواستند از پرداخت خمس و زکات ها جمع آوری شده به امام رضا(ع) سرباز زنند.

ابدالی تاکید کرد: البته کار دشمن همواره دشمنی است اما بحث اصی بر سر یاران نزدیک و اطرافیان درجه یک جبهه دین است که این چنین در اثر دنیازدگی رنگ می بازند.

وی با تاکید بر ضرورت عبرت گیری از تاریخ، خاطرنشان کرد: مرور تمام این حوادث به ما هشدار می دهد عدم درک جایگاه ولایت و بی بصیرتی نسبت به جایگاه حق و ناتوانی در تفکیک حق و باطل  آدمی را در هر عصر و زمانی به هلاکت می‌‌کشاند و تا حدی پیش می‌‌رود که در مقابل حق و مقابل امام زمان(عج) قرار بگیرد.

تاریخ تکرار می شود و ماهم استثنا نیستیم

استاد حوزه علمیه ابراز داشت: تکلیف ما در رابطه با جریان‌‌های پیچیده و غبارآلود زمان حاضر، تحقیق، تحلیل و شناخت حق و تبعیت از آن است وگرنه تاریخ تکرار می‌‌شود و ما نیز مثل تمام بشر از این قاعده مستثنی نیستیم.