دانشمندان چینی موفق به ساخت واکسن خوراکی کرونا شدند

دانشمندان چینی موفق به ساخت واکسن خوراکی کرونا شدند
دانشمندان دانشگاه تیانجین در نزدیکی پکن موفق به ساخت واکسن خوراکی ویروس کرونا شده‌اند.

به گزارش "پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت" به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از اساتید دانشگاه تیانجین در نزدیکی پکن اعلام کرد این دانشگاه موفق به ساخت واکسن خوراکی ضد کرونا شده‌اند. طبق اعلام این دانشگاه این واکسن همچنین می‌تواند به عنوان یک درمان بالقوه برای بیماران آلوده باشد. به گفته این رسانه، یکی از مبتلایان چهار دوز از این واکسن را استفاده کرده و تاکنون هیچ عوارض جانبی را تجربه نداشته است.

 

به گفته گلوبال تایمز این واكسن خوراكی از ساكارومایسس سرویزیا به عنوان حامل مواد غذایی استفاده می كند و پروتئین موجود در آن، ویروس کرونا را شناسایی کرده  و با تولید آنتی بادی‌ها به مبارزه با این ویروس می‌پردازد. در حال حاضر این دانشگاه به دنبال شرکای لازم برای انجام کارآزمایی بالینی است.